.

Цел Поп Може Само-Лекување Фрлање Цел Од Ален Компанија, Портокал

Цел Поп Може Само-Лекување Фрлање Цел Од Ален Компанија, Портокал

DEN 2224.00

Од стока
Во магацинот

ЕЗ Аим Поп Може Само-Лекување Фрлање Цел е забавна цел да се пука и да се види тоа падне од штандот или скокаат наоколу кога ќе го погоди. За разлика од традиционалната конзерва, оваа цел ќе издржи стотици рунди без да се распадне. Издржлива, Самолекувачка Полимерна Конструкција. Попот Може Да Се Обликува. Виси Јамка. Стринг за Фрлање или Виси.

Детални спецификации