.

Викерман 7.5 ' Сребрена Наопаку Вештачка Новогодишна Елка, Чисти Блескаво Светла осветлени Со Дура

Викерман 7.5 ' Сребрена Наопаку Вештачка Новогодишна Елка, Чисти Блескаво Светла осветлени Со Дура

DEN 7268.96

Од стока
Во магацинот

Викерман 7.5 'х 60" Сребрена Наопаку Вештачка Новогодишна Елка со 1293 Пвц Врвови и 500 Чисти Светла Осветлени Од Дура. Ова уникатно дрво е дизајнирано да користи минимална количина простор на подот додека остава многу простор за подароци да бидат поставени одоздола. Доаѓа прелит со Јасни Мини Светла со Блескаво светло, има прекрасни пвц врвови на метални гранки со шарки, вклучен е држач за метално дрво. Викерман 7.5' Сребрена Наопаку Вештачка Новогодишна Елка, Јасни Светла со блескаво Светло осветлени Од Дура.

Детални спецификации