.

Марвел Легенди Серија Црн Пантер Наследство Колекција Еверет Рос Акција Слика Играчка, Додаток, 3

Марвел Легенди Серија Црн Пантер Наследство Колекција Еверет Рос Акција Слика Играчка, Додаток, 3

DEN 2.33

Од стока
Во магацинот

Додека Еверет Рос е назначен да ја придружува Т 'Чала на Американско тло ,illк Килмонгер ја загрозува безбедноста на границите На Вакандан од кои потекнува Т' Чала. Со повеќе од 80 години историја на забава, Марвел стана камен-темелник на колекциите на обожаватели ширум светот. Со Серијата Марвел Легенди, омилениот фан На Марвел Стрип Универзум и марвел филмски универзум ликови се дизајнирани со премиум детали и артикулација за позирање и прикажување во колекции. Од бројки до возила до премиум предмети за играње улоги, Серијата Марвел Легенди нуди елитен производ инспириран од карактери за обожавателите и колекционерите на Марвел. Дополнителни бројки секој продаваат одделно. Предмет на достапност. Авторски права 2022 ЧУДО. Хасбро и сите поврзани термини се трговски марки на хасбро.•КОЛЕКЦИОНЕРСКА ФИГУРА НА МАРВЕЛ ОД 6 ИНЧИ : оперативецот На ЦИА Еверет Рос се враќа во легендите НА МЦУ и Марвел со оваа премиум акциона фигура од 6 инчи инспирирана од Кинематографскиот Универзум На Марвел•ДИЗАЈН ИНСПИРИРАН ОД ЗАБАВАТА НА МАРВЕЛ : оваа фигура На Марвел Легенди Еверет Рос се одликува со обемна артикулација за динамична можност, и филм-автентично деко и детали!•ДОДАТОК ИНСПИРИРАН ОД МЦУ : оваа 6-инчна марвел Легенди еверет рос фигура доаѓа со додаток за пиштол•ВКЛУЧУВА ДЕЛ ЗА ГРАДЕЊЕ А-ФИГУРА (И) (АТУМА) : секоја црна Пантер Ваканда засекогаш марвел легенди фигура вклучува барем Едно Парче Градба-А-Фигура. Соберете ги сите фигури за да соберете дополнителна фигура (Дополнителни бројки секоја продадена одделно. Предмет на достапност.•МАРВЕЛ УНИВЕРЗУМ ВО СКАЛА ОД 6 ИНЧИ : побарајте други фигури Од Серијата Легенди На Хасбро Марвел со ликови инспирирани од Забавата на Марвел (Дополнителни бројки секоја продадена одделно. Предмет на достапност.•Возраст 4 и нагоре.•ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ : ОПАСНОСТ ОД ГУШЕЊЕ – Мали делови. Не за деца под 3 години.• КОЛЕКЦИОНЕРСКА ФИГУРА НА МАРВЕЛ ОД 6 ИНЧИ : оперативецот На ЦИА Еверет Рос се враќа во легендите НА МЦУ и Марвел со оваа премиум акциона фигура од 6 инчи, инспирирана од Кинематографскиот Универзум На Марвел. МАРВЕЛ ЗАБАВА ИНСПИРИРАН ДИЗАЈН : Оваа марвел Легенди еверет рос слика карактеристики широка артикулација за динамична можност, и филм-автентични деко и детали!. ДОДАТОК ИНСПИРИРАН ОД МКУ : оваа 6-инчна фигура На Марвел Легенди Еверет Рос доаѓа со додаток за пиштол. ВКЛУЧУВА ИЗГРАДБА-А-ФИГУРА ДЕЛ (И) (АТУМА) : Секој Црн Пантер Ваканда засекогаш марвел легенди слика вклучуваат најмалку Една Изградба-А-фигура парче. Соберете ги сите фигури за да соберете дополнителна фигура (Дополнителни бројки секоја продадена одделно. Предмет на достапност.). МАРВЕЛ УНИВЕРЗУМ ВО СКАЛА ОД 6 ИНЧИ : побарајте други фигури Од Серијата Хасбро Марвел Легенди Со ликови инспирирани од Марвел Забава (Дополнителни бројки секоја продадена одделно. Предмет на достапност.).

Детални спецификации