.

Во текот На N Повеќе Еднократно Матрици 5 X8 - Што Е Готвење

Во текот На N Повеќе Еднократно Матрици 5 X8 - Што Е Готвење

DEN 239.52

Од стока
Во магацинот

ОКЛОП ПРОИЗВОДИ-Над - N-Повеќе Еднократно Стакло Офорт Матрици. Овие матрици се флексибилни, повеќекратни матрици кои лесно се лепат на стакло, огледала, керамика, метал и други непорозни површини за да можете лесно да го декорирате и персонализирате вашиот проект со песок, креми за офорт на стакло или сликање. Овој пакет содржи една матрица 5х8ин. Достапно во различни дизајни : секој се продава одделно. Над " Н "Преку Матрици За Повеќекратна Употреба 5 "Х8"-Што Е Готвење.

Детални спецификации