.

Станицата Томас и пријатели Кнапфорд

Станицата Томас и пријатели Кнапфорд

DEN 1.00

Од стока
Во магацинот

Децата ќе научат форми и бои додека играат со станицата „Фишер-цена Томас и пријатели“. Оваа железничка станица „Фишер-цена“ е спакувана со џем со ликови на Томас и Пријатели. Со три клучеви и два мотори за слободно тркалање, Томас и Перси, оваа станица Томас и Пријатели е исто толку едукативна колку што е забавно. Секое од трите клучеви во оваа станица „Фишер“ Томас и Пријатели Кнапфорд отвора врата, а кога ќе се отворат вратите, возовите ќе се појават. Копчињата во овој сет се исто така кодирани во боја за да одговараат на семејството форма на кое припаѓа, дозволувајќи му на вашето дете да учи форми и бои додека игра. *** Брза патека *** Фишер Цена - Томас К.

Детални спецификации