.

j5create HDMI НА VGA Видео Адаптер Кабел Конектор Со аудио поддржува резолуција 1080, JDA203

j5create HDMI НА VGA Видео Адаптер Кабел Конектор Со аудио поддржува резолуција 1080, JDA203

DEN 383.84

Од стока
Во магацинот

HDMI до vga адаптерот ви овозможува да го поврзете HDMI излезот од вашиот лаптоп, Ултрабук, десктоп, таблет, Blu-ray, ДВД плеер, дигитална сет-топ кутија, дигитална камера, видео камера или опрема за конзола ЗА ИГРИ СО VGA влез на монитор или проектор со конвертирање на HDMI ® видео сигналот од излезниот уред ВО VGA излез и одделни 2-КАНАЛ АНАЛОГНИ аудио. Адаптерот поддржува резолуции, вклучувајќи висока дефиниција 1080p, до 1920x1200, што го елиминира трошокот за надградба НА VGA дисплеј заради компатибилност. Адаптерот исто така може да ја зголеми вашата продуктивност со проширување на работната површина на вашиот компјутер на секундарен монитор, удвојување на достапниот работен простор. Овој адаптер има висококвалитетен, компактен дизајн за долгорочна издржливост и минимален отпечаток. j5create JDA203, HDMI до vga адаптерот ви овозможува да го поврзете HDMI излезот од вашиот лаптоп, Ултрабук, десктоп, таблет, Blu-ray DVD, дигитално сет-топ кутија, видео камера или конзола за игри со VGA влез на монитор или проектор. Овој адаптер поддржува резолуции до 1920 x 1080, елиминирајќи ги трошоците за надградба на HDMI дисплеј заради компатибилност. JDA203 исто така може да ја зголеми вашата продуктивност со проширување на работната површина на вашиот компјутер на секундарен монитор, удвојување на достапниот работен простор. Овој адаптер има висококвалитетен, компактен дизајн за долгорочна издржливост и минимален отпечаток.

Детални спецификации