.

Дистрибутер Капа Стандард ЈХ-60

Дистрибутер Капа Стандард ЈХ-60

DEN 3.33

Од стока
Во магацинот

СТАНДАРДНИ МОТОРНИ ПРОИЗВОДИ JH60 ИНТЕРМОТОР ДИСТР JH60 Контактирајте не со какви било прашања! Нашите капачиња за дистрибутери се изработени од висока диелектрична јачина, полиестерска смола засилена со стакло/минерали за помалку следење на јаглерод, поголема отпорност на електричен дефект и супериорни перформанси. Цврстите месинг терминали (каде што се достапни) прават подобри врски и поголема отпорност на електрично дупчење и корозија. Отпорници НА РФИ каде што е одредено да се елиминираат радио статичните и потенцијалните шила што штетат НА ЕКУ. Искористувајќи ги децениските истражувања и развој, нашите капачиња и ротори на дистрибутерот содржат неспоредлив квалитет што дава супериорни перформанси. Како глобален производител на оригинални производи за палење опрема, одржуваме целосна контрола на квалитетот во текот на целиот производствен процес од компонента до готов производ. Дистрибутер Капа.

Детални спецификации