.

Моторни Пумпа За Гориво И Испраќачот Собранието PFS-Одговара изберете: МЕРКУР ПЛАНИНАР

Моторни Пумпа За Гориво И Испраќачот Собранието PFS-Одговара изберете: МЕРКУР ПЛАНИНАР

DEN 1311.20

Од стока
Во магацинот

Моторната Пумпа за Гориво и Склопот На Испраќачот се дизајнирани и тестирани за да ги исполнат спецификациите ЗА ОЕ за издржливост и сигурност во екстремни услови. Тие се произведени според строги стандарди, обезбедувајќи трајна издржливост. Овие се отпорни на абразија и корозија на животната средина. Пумпа за гориво и Собрание На Испраќачот.

Детални спецификации