.

5 'Дакота Црвен бор комерцијален вештачки Божиќен венец со борови конуси - Unlit

5 'Дакота Црвен бор комерцијален вештачки Божиќен венец со борови конуси - Unlit

DEN 547.36

Од стока
Во магацинот

Венецот е убаво акцентиран со бујна мешавина од зеленило. Подолги (3 "широки) совети за бор од игла имаат дво-тонска зелена боја кои се мешаат со пократки (широки 1,5" широки) светло зелени совети за дополнителна димензија и вистинска убавина акцент на бор конуси во текот на карактеристиките на производот : Unlit 860 совети за затворен или затворен или Комерцијална големина на надворешна употреба вклучува поддршка од метална рамка со тешки прстен за висино лесно склопување. Венецот доаѓа на 4 парчиња со хардвер вклучени димензии : 60 "дијаметар (измерено од најоддалечен врв до најоддалечен врв преку венецот) Материјал (и) : ПВЦ/метал/бор конуси " 5 "пред-осветлена црвена бор во Дакота, божиќни божиќни божиќни божици, Божиќ, Божиќ, Божиќ, црвен бор од Дакота, Комерцијална големина, совети од 860 гранки, внатрешна/отворена, поддршка од тешка метална рамка.

Детални спецификации