.

Цревото за грејач Одговара изберете: ФОРД ЕКСПЛОРЕР, ФОРД ЕКСПЛОРЕР XLT XLT СПОРТ NBX

Цревото за грејач Одговара изберете: ФОРД ЕКСПЛОРЕР, ФОРД ЕКСПЛОРЕР XLT XLT СПОРТ NBX

DEN 1.00

Од стока
Во магацинот

Гејтс Обликувано Црево За Течноста за Ладење е произведено за да одговара на специфични апликации. Слично на спецификациите НА ОЕМ. Одобрени за морски апликации.Препорачуваме за горниот, долниот, помине, грејач и други апликации течноста за ладење црево.Капак отпорен на топлина и озон.Инженер за да се спротивстави на електрохемиската деградација-водечка причина за откажување на цревото. Реинженерните материјали се спротивставуваат на вакуумскиот колапс. Ова ја намалува потребата за внатрешни извори во многу апликации.Ги исполнува СПЕЦИФИКАЦИИТЕ SAE 20r4 И 20r3 Тип EC Класа Д-1 и д-2.Температурен Рејтинг : - 40А Ф ДО 275А Ф (- 40А Ц ДО 135А В) во апликациите на цревото за течноста за ладење.Забелешка : Гејтс препорачува замена на стандардниот погон на црви и стегите натоварени со пружини со Стеги За Напојување На Портите(Р) СБ секој пат кога ќе се инсталира ново црево за течноста за ладење.Гејтс-Управувано Од Можноста КЛИМА Грејач Црево.

Детални спецификации