.

Дорман 674 - Преден Катализатор Со Интегриран Издувен Колектор За Специфични Модели, избрани природни Вклопувања: 2004-ШЕВРОЛЕТ КОЛОРАДО, ХАМЕР Х3

Дорман 674 - Преден Катализатор Со Интегриран Издувен Колектор За Специфични Модели, избрани природни Вклопувања: 2004-ШЕВРОЛЕТ

DEN 2.67

Од стока
Во магацинот

Овој катализатор со интегриран издувен колектор-а. к. а. конвертор на колектор-е прецизно конструиран за да одговара на оригиналната опрема на одредени години на возилото, прави и модели за сигурна замена. Со над 80.000 производи поддржани од тим инженери и експерти за производи со седиште во Соединетите држави, Дорман е првиот избор на автомобилски професионалци, механичари во дворот и самостојни низ Северна Америка. Директна замена - овој конвертор на колектор е дизајниран да одговара на вклопувањето и перформансите на оригиналната опрема на одредени возила. Удобен комплет-вклучува дихтунзи и хардвер за цевки за поедноставување на инсталацијата. Издржлива конструкција-произведена во строги толеранции за сигурна долговечност. Доверлива вредност поддржана од тим инженери и експерти за контрола на квалитетот во Соединетите држави. Години на моделот на возилото овој дел одговара : Шевролет Колорадо : 2004, 2005, 2006 Гмц Кањон : 2004, 2005, 2006 Хамер Н3 : 2006 Исузу и-350 : 2006. Дополнителни Карактеристики Боја : Природно.

Детални спецификации