.

Чизми Машки Блокатор Коси Пети Планинарски Работни Чизми

Чизми Машки Блокатор Коси Пети Планинарски Работни Чизми

DEN 1.00

Од стока
Во магацинот

Оваа работна чизма го карактеризира нашиот коси алуминиумски безбедносен прст, што ви дава максимален простор за прстите. Алуминиумскиот прст нуди исто ниво на безбедност како и челикот, но е полесен, што ви дава поголема флексибилност на работата. Дизајнот на клиновиот ѓон обезбедува поддршка и стабилност. АСТМ Ф2413 - 18 Коси алуминиумски безбедносни прсти целосна зрнеста кожа со високи абразивни прсти водоотпорни најлонски странични панели со велур јака и јазичен клин отпорен на лизгање гумен ѓон мрсен влажен лизгачки тест .40 цементна конструкција мека пена за враќање инсолеастм Ф2413 - 18 Електрична Опасност.

Детални спецификации