.

Бенди Сопирачки Диск Сопирачка Рампа Сет Одговара: 2004-Бмв Х3, 2000-Бмв Х5

Бенди Сопирачки Диск Сопирачка Рампа Сет Одговара: 2004-Бмв Х3, 2000-Бмв Х5

DEN 2.67

Од стока
Во магацинот

Бендикс Премиум Бакар Бесплатно е целосна понуда на влошки за сопирачките кои се посветени На Иницијативата Без Бакар во Северна Америка. Зголемете ги перформансите на запирање со Врвни Влошки за Сопирачките На Бендикс. 100% бакарни влошки за сопирачките достапни за голем број апликации за возила. Секоја подлога е конструирана со 4-слој, елиминирање на бучавата и доаѓа со целиот потребен хардвер кога е потребно. Дизајнирано не само да се усогласи, туку и да ги надмине ОЕ и другите резервни влошки што содржат Бакар Бендикс Сопирачки Диск Сопирачка Подлога Поставено возило тестирано За да се обезбедат перформанси што ги исполнуваат или надминуваат индустриските стандарди. Сеопфатна покриеност за возила со доцен модел. Вклучува хардвер, лубрикант за сопирачки и закачалка. Одговара Изберете : 2006-2009 Бмв Х3 6 Цил 3 Л 2004-2005,2010 Бмв Х3 2000-2004 Бмв Х5 2005-2006 Бмв Х5 6 Цил 3 Л 2001-2006 БМВ 330 2007 БМВ 525 6 Цил 3 Л 2001-2006 Бмв М3 2003-2004 земјиште rangeер опсег 8ЕР 8 Цил 4.4 Л 1995-2001 БМВ 740 2005 земјиште rangeер опсег rangeер 2000-2003 бмв м5 8 цил 5 Л 2006 Бмв М 6 ЦИЛ 3.2 Л 2007-2008 БМВ З4 6 цил 3.2 Л 1991-1997 БМВ 850 2001-2003 бмв з8 8 Цил 5 Л 1994-1997 БМВ 840 1995-2001 бмв 750 1999-2005 бентли арнаж 2000 Бмв З8 И ПОВЕЌЕ - ДОДАДЕТЕ ГО ВАШЕТО ВОЗИЛО ВО НАШИОТ ДОДАТОК ЗА ВКЛОПУВАЊЕ ЗА ДА ПРОВЕРИТЕ.

Детални спецификации