.

Мега Блокови Светот На Воркрафт Летање Машина и Кремен Зграда Во Собата 91018

Мега Блокови Светот На Воркрафт Летање Машина и Кремен Зграда Во Собата 91018

DEN 2.00

Од стока
Во магацинот

Од World of Warcraft од mega Bloks, изградете и прилагодете Ја Машината За Летање На Алијансата, механички држач за зумирање. Вклучува Флинт, незгодниот Гном Непријател кој ја вози Својата Летечка Машина низ Азерот! Флинт има заменлива опрема, вклучувајќи комплетен кожен оклоп и двоен напад ками Мега Блокови Свет На Воркрафт Летечка Машина и градење на флинт поставување На Алијансата За Летање, со пропелери и седиште за микро акција фигура.Градежен Гном Непријателски микро акција слика со индивидуализира оклоп.Колекционерски кожен оклоп и две оружја за мешање и совпаѓање.Вклучува 90 парчињамега Блокови #91018препорачано за возраст од 8 години и апбренд е мега Блокови градежна Алијанса за Летање Машина монтирање, со пропелери и седиште за микро акција фигура. Градежен Гном Непријателски микро акција слика со индивидуализира оклоп. Колекционерски кожен оклоп и две оружја за мешање и совпаѓање. Вклучува над 85 градежни делови.

Детални спецификации