.

Четири Сезони Нов ГМ HD Компресор w Спојката Одговара изберете: BUICK LESABRE, BUICK PARK AVENUE

Четири Сезони Нов ГМ HD Компресор w Спојката Одговара изберете: BUICK LESABRE, BUICK PARK AVENUE

DEN 1.00

Од стока
Во магацинот

Нов Гм HD6 Компресор w/ Спојки : 94-95 Buick Regal, 94-95 Chevrolet Lumina APV, 94-95 Oldsmobile Силуета, 94-95 Pontiac Trans Sport, 95 Buick Le Sabre, 95 Buick Park Avenue, 95 Chevrolet Lumina Van, 95 Oldsmobile 88, 95 Oldsmobile 98, 95 ПОНТИЈАК Боневил Спојката Вклучени : Со Спојката. Состојба : Нова. Производ Одговара : Директно Вклопување. Продадена Количина : Продадена Поединечно. Препорачана Употреба : Ое Замена. Одговара Изберете : 1995 БУИК ЛЕСАБРЕ 6 Цил 3.8 Л 1995 БУИК ПАРК АВЕНИЈА 6 Цил 3.8 Л 1994-1995 БУИК РЕГАЛ 6 Цил 3.8 Л 1995 ОЛДСМОБИЛ 88 6 Цил 3.8 Л 1995 ПОНТИЈАК БОНЕВИЛ 6 Цил 3.8 Л 1995 ОЛДСМОБИЛ 98 6 Цил 3.8 Л 1994-1995 ШЕВРОЛЕТ Лумина 6 Цил 3,8 Л 1994-1995 Понтијак ТРАНС СПОРТ 6 ЦИЛ 3,8 Л 1995 Олдсмобилна СИЛУЕТА 1994 ОЛДСМОБИЛНА Силуета 6 Цил 3,8 Л И ПОВЕЌЕ - ДОДАДЕТЕ ГО ВАШЕТО ВОЗИЛО Во Нашиот Додаток за вклопување За Да Проверите.

Детални спецификации