.

Corsair Air ML PWM Вентилатор За Ладење Двоен Пакет

Corsair Air ML PWM Вентилатор За Ладење Двоен Пакет

DEN 1.00

Од стока
Во магацинот

Информации за вентилаторот Брзина (вртежи во минута) : 2400 Вртежи Во минута Тип На Лежиште : Магнетна Левитација Проток На Воздух : 75 Нивоа На Бучава : 37 d B(А)Интерфејси/Порти Конектори : 4-пински PWMPhysical Карактеристики Дијаметар На Вентилаторот : 120 Mmfan Висина : 4.72"Ширина На Вентилаторот : 4.72"Длабочина На Вентилаторот : 0.98"разноапликација/употреба : брзина на вентилаторот за информации за случај (вртежи Во Минута) : 2400 Вртежи Во Минута. Тип На Лежиште На Вентилаторот : Магнетна Левитација. Проток на воздух : 75 СМ. Нивоа на бучава : 37 дб (А). Интерфејси/Порти Конектори : 4-пински PWM. Физички Карактеристики Дијаметар На Вентилаторот : 120 мм. Висина На Вентилаторот : 4.72". Ширина На Вентилаторот : 4.72". Длабочина На Вентилаторот : 0,98". Разно Апликација/Употреба : Случај.

Детални спецификации