.

Тесни линии како да се оствари табела со риби - лажици - мамки - техники повеќебојни

Тесни линии како да се оствари табела со риби - лажици - мамки - техники повеќебојни

DEN 0.67

Од стока
Во магацинот

Тесни линии како да се оствари табелата со риби - метри - мамки - техники 129317 тесни линии и добрите и добрите низ целиот свет наоѓаат нешто интересно графикони на Intightlines. Сите графикони се ламинирани од 3 мм за да обезбедат 100% процент на пропустливост и може да се пренесат за да се вклопат во која било кутија за справи. Тесхартите се многу издржливи. Без разлика дали се Бендем или Твикем, овие графикони го земаат тоа. Тешката пластична ламиниране која ги покрива овие графикони го прави издвојувањето. Од местење на мамка до правила на патот, не можете да одите на грешки со графикони со тесни линии на вашиот кормило. - Не е дозволено враќање на печатените работи, книга, графикони, декорации итн.

Детални спецификации