.

1000BASE-Z 1550NM 80KM SC SMF ЕКСТРЕМНИ МРЕЖИ КОМПАТИБИЛНИ

1000BASE-Z 1550NM 80KM SC SMF ЕКСТРЕМНИ МРЕЖИ КОМПАТИБИЛНИ

DEN 5759.84

Од стока
Во магацинот

Екстремни Компатибилни 10017-Функционално Идентични 1000 BASE-ZX GBIC 1550nm Дуплекс SC Конектор-Програмирани Тестирани и Поддржани во Доживотна Гаранција на САД " 100% ЕКСТРЕМНИ МРЕЖИ КОМПАТИБИЛНИ 1000 BASE-ZX 1550 NM 80 KM SC SMF 100% ЕКСТРЕМНИ МРЕЖИ КОМПАТИБИЛНИ.

Детални спецификации