.

Валтера Д04-ЕЗ Спојка Делукс Бајонет Канализација Црево Комплет-20'

Валтера Д04-ЕЗ Спојка Делукс Бајонет Канализација Црево Комплет-20'

DEN 880.00

Од стока
Во магацинот

Цревото за Продолжување НА Спојката ez на валтера има винил материјал од 18 мил со ув заштита. Комплетот вклучува две црева од 10' со ротирачки фитинзи и јасен адаптер за канализација од 90°. Цревата пропаѓаат за лесно складирање. Продолжена Должина На Цревото : 10'. Пропадна Црево Должина : 25". Комплетот 20 "вклучува две црева 10" со ротирачки фитинзи и јасен универзален адаптер за канализација од 90°. Доказ за истекување : Претходно инсталираните ротирачки фитинзи со куки за бајонет обезбедуваат систем отпорен на истекување и го одржуваат цревото рамно. Адаптер за јасен преглед : фитингот за канализација од 90 степени е транспарентен, што ви овозможува да видите кога одводот е завршен. Се вклопува во 6 различни типови канализација со крадење на гас. Издржлив материјал : материјалот за црево со дебелина од 18 мил спречува протекување.

Детални спецификации