.

Мото Метал Фрлија Алуминиум Раб МО 8Х6. Г-БЛК, МО986220803А18Н

Мото Метал Фрлија Алуминиум Раб МО 8Х6. Г-БЛК, МО986220803А18Н

DEN 2.67

Од стока
Во магацинот

Основана во 2002 Година Мото Метал е создаден за гласно. Оние кои на крајот стојат обединети за да ја одбранат својата личност на еклектичен бунт пред општеството. Не за мејнстримот за дивината. Мото Металните тркала се крајниот симбол на културата на непогрешливи поединци. Како и нивните сопственици, тие не играат според правилата. Тие се последниот дел од машината изградена за да ја оспори нормата гласно и подготвена да испушти вилици. Мото Метал Лиен Алуминиум Раб МО986 22Х10 8Х6, 5 Г-БЛК-18ММ, МО986220803А18Н. МО986220803А18Н. 8Х6, 5 шема на завртки. Материјал : Леано Алуминиум.

Детални спецификации