.

Тетра шепот Био-Торба Аквариум Филтер Медиа Кертриџ, Несклопени XL, PK

Тетра шепот Био-Торба Аквариум Филтер Медиа Кертриџ, Несклопени XL, PK

DEN 95.84

Од стока
Во магацинот

Тетра® Шепот® Био-Торба® Касети За Филтри за Еднократна Употреба ја одржуваат аквариумската вода кристално чиста и ги отстрануваат с и промена на бојата. Густата, двострана мрежа фаќа остатоци и отпад од риба. Користете ги овие касети за замена на филтерот Во вашиот филтер За вода Тетра®? секое пакување е кодирано во боја за да биде едноставно да се запамети која големина да се купи. Овие филтри за замена се лесни за склопување и лесни за замена. Чиста вода направена едноставна. Заменете ја запушената касета за филтер За Био-Кеси кога има намален проток на вода од филтерот. За најдобри резултати, менувајте ја касетата со филтер месечно или порано доколку е потребно. Големина екстра-голем. Изберете ја касетата со филтер со средна големина за да одговара На Филтерот За Напојување Тетра Шепот PF10, Внатрешен Филтер 10i и retrofitter® 90 GPH; и изберете го големиот кертриџ за да одговара На Тетра Шепотот 20, 30, 40 И 60 Филтри За Напојување и Внатрешни Филтри 20i и 40i. Екстра големиот филтер одговара На Тетра Шепотот Pf 4 И 5 Филтри ЗА Напојување НЕСКЛОПЕН ЗАМЕНСКИ ЈАГЛЕРОДЕН ФИЛТЕР : ја одржува водата во аквариумот кристално чиста ? ги отстранува с и промена на бојата. ФАЌА ОСТАТОЦИ : Густа, двострана мрежа ги филтрира остатоците и отпадот од риба. ОДГОВАРА НА ФИЛТРИ ЗА ВОДА TETRA® SHISPER® : Боја кодирана за да биде едноставно да се запамети која големина на кертриџот за замена да ја купите. ПРАКТИЧНО : Лесен за составување и лесен за замена. Употреба : Менувајте месечно или порано доколку е потребно.

Детални спецификации