.

Автоматско Монтирање На Менувачот Одговара изберете: 1983-ШЕВРОЛЕТ Г30, 1983-ШЕВРОЛЕТ Г20

Автоматско Монтирање На Менувачот Одговара изберете: 1983-ШЕВРОЛЕТ Г30, 1983-ШЕВРОЛЕТ Г20

DEN 3.33

Од стока
Во магацинот

Автоматски Менувач Планината Автоматски Менувач Планината се Вклопува Одберете : 1983-1989 CHEVROLET G30 8 Cyl 5.7 L 1988-1989 CHEVROLET G20 8 Cyl 5.7 L 1983-1987,1990 CHEVROLET G20 8 Cyl 5 L 1981-1990 CHEVROLET P30 8 Cyl 7.4 L 1979 CHEVROLET MALIBU 6 Cyl 3.3 L 1977-1983 PONTIAC FIREBIRD 8 Cyl 5 L 1977-1980 PONTIAC гп 8 Cyl 4.9 L 1983,1985,1988-1990 GMC МИТИНГ ВАГОН 8 Cyl 5.7 L 1982-1986 CHEVROLET C10 8 Cyl 6.2 L 1983-1987 PONTIAC гп 8 Cyl 5 L 1984-1987 PONTIAC FIREBIRD 6 Cyl За 2,8 L 1987,1989 GMC VANDURA 8 Cyl 5.7 L 1979-1980 BUICK REGAL 8 Cyl 4.9 L 1984,1986,1988 GMC ФРАК ВАН 8 Cyl 5.7 L 1982-1986 CHEVROLET C30 8 Cyl 6.2 L 1984-1985 GMC VANDURA 8 Cyl 5 L 1983,1986,1989 GMC МИТИНГ ВАГОН / ВАН 8 Cyl 5 L 1987 GMC МИТИНГ ВАГОН / ВАН 8 Cyl 5.7 L 1983-1986 PONTIAC BONNEVILLE 8 Cyl 5 L 1985-1990 CHEVROLET G10 8 Cyl 5 L 1985,1987-1990 GMC ВРЕДНОСТ ВАН 8 Cyl 7.4 L 1982-1986 GMC C3500 8 Cyl 6.2 L 1989-1991 CHEVROLET R3500 8 Cyl 6.2 L 1975-1976 PONTIAC VENTURA 8 Cyl 4.3 L 1977-1980 PONTIAC LEMANS 8 Cyl 4.9 L и повеќе - додадете го вашето возило на нашите одговара елемент за да се провери.

Детални спецификации