.

Динамички 1310-1724-DFC Керамички Влошки За Сопирачките

Динамички 1310-1724-DFC Керамички Влошки За Сопирачките

DEN 3.33

Од стока
Во магацинот

DFC 3000 Керамички Влошки За Сопирачките Динамички 1310-1724-00 DFC 3000 Керамички Влошки За Сопирачките Се Вклопува Изберете : 2009-2022 ХОНДА ПИЛОТ 2011-2017 ХОНДА ОДИСЕЈА 2007-2016 АКУРА МДХ 2019-2022 ХОНДА ПАСОШ 2017-2022 ХОНДА РИЏЕЛИН 2010-2013 Акура Здх и повеќе - додадете го вашето возило во нашиот додаток за вклопување ЗА ДА ПРОВЕРИТЕ.

Детални спецификации