.

Бело Дрво Богатство Бо Сенка Бо Рамка За Слика

Бело Дрво Богатство Бо Сенка Бо Рамка За Слика

DEN 0.67

Од стока
Во магацинот

Оваа висококвалитетна рамка за кутија за сенки од дрво е совршена кутија за меморија. Со 3 4" простор внатре можете да додадете скапоцени предмети, фотографии и исечоци. Може да се користи и како рамка за длабока слика. Внатре има подвижен растојание и стакло што нуди различни опции за прикажување. Оваа прекрасна рамка за кутија за сенки со тесна длабочина е конструирана имајќи го предвид квалитетот и е споена во аглите со спој на "шилеста" со години уживање. Калапот е приближно 7 8" широк и 1,75" длабок. Оваа рамка за кутија во сенка доаѓа поединечно во кутија и вклучува висококвалитетна подлога од црно дрво. Овие кутии за прикажување можат сами да стојат за приказ на маса или може да се прикажат на ѕидот со вклучени закачалки за вертикално или хоризонтално монтирање на ѕид. Современа рамка за кутија за сенки од дрво што ќе го комплиментира секој декор. Изграден од дрво со сатенска завршница; вклучува висококвалитетна црна подлога. Ги држи вашите скапоцени предмети со 3 4" простор внатре. Избришете го со сува крпа, вклучено стакло.

Детални спецификации