.

Магнет за отворање на метални шише со топката на топката

Магнет за отворање на метални шише со топката на топката

DEN 3.00

Од стока
Во магацинот

Магнет за отвор за шишиња со тешки шишиња од едната и тркалезна може да се отвори табулаторот на спротивниот крај. Ги отпечати двете страни. NCAA Ball State Prime Metal Botter Magnet Magnet. Официјално лиценциран со лига и тим. Отворач на шишиња со тешки шишиња едната страна со тркалезно може да се отвори табулатор на спротивниот крај. Двострана графика.

Детални спецификации