.

КАРОЛИНИ Богатства ASA2178MAT Mallard Патка Вратата Мат, Затворен Килим или Отворено Добредојде Мат Вратата 27 L 18 W

КАРОЛИНИ Богатства ASA2178MAT Mallard Патка Вратата Мат, Затворен Килим или Отворено Добредојде Мат Вратата 27 L 18 W

DEN 3.00

Од стока
Во магацинот

КАРОЛИНИ Богатства ASA2178 MAT Mallard Патка Вратата Мат, Затворен Килим или Отворено Добредојде Мат 18x27 Dooromat 27 "L x 18" W, Патки Dooromat. Мат За Врата од Патка од патка, Внатрешен Килим или Надворешен Душек за Добредојде 18х27 ВРАТАР АСА2178МАТ. Оваа подлога може да се користи или како внатрешна патосница за влез или надворешна подлога за добредојде. Подлогата е со димензии 27 инчи од најдолгата страна и 18 инчи од задниот дел на подлогата напред. Подлогата е дебела околу 1/4 инчи и обезбедува лесно растојание за повеќето врати. Горниот слој на оваа декоративна подлога е полиестерски филц. Оваа подна подлога е трајно обоена во нашиот објект Во Мобиле, Алабама. Користете градинарско црево за да ја избркате нечистотијата од подлогата. Зголемете го притисокот со палецот на цревото и потоа користете го притисокот од водата за да ја отстраните нечистотијата. Можете да користите и машина за перење. Внимавајте да не извадите лежалка во тој процес. Исчистете го килимот со благ детергент. Не чистете со четка за да не ја повлечете дремката на филцот на горниот слој на подлогата. Користете го вашиот вакуум на поставката на подот за да не го повлечете горниот дел од филцот. Ролери за влакненца може да се користат за отстранување на влакната од домашни миленици од подлогата. Исчистете ги дамките со средство за чистење што не произведува многу пена. Ќе биде тешко да се извади целиот сапун од подлогата. Внатре во подлогата има неколку слоеви за да се држи заедно и да се обезбеди поголема издржливост. Долниот слој на подлогата е гума со печат за да обезбеди функција што не се лизга на подлогата. Подлогата е исечена со црна полиестерска ткаенина која ги врамува уметничките дела и ги држи сите слоеви заедно. Патки подароци, патки колекционерски предмети, патки вратари, прават одлични подароци за сопственици на миленичиња, подароци за чувари на миленичиња, подароци за чувари, подароци за ветеринари или подароци за речиси секој. Додадете боја на вашата врата со оваа Подлога За Уметнички Дела во целосна боја.

Детални спецификации