.

Генерал Милс Јоплит Гогурт Јогурт, еа

Генерал Милс Јоплит Гогурт Јогурт, еа

DEN 3.00

Од стока
Во магацинот

Јогурт, малку маснотии, јагода риптид/сунѓер, сунѓерски плоштади, кутија 2,25 мл јагода риптид : зачинета со друг природен вкус. Сунѓер Бери : Природно зачинет. Нема вештачки бои, вкусови или засладувачи; Бои од природни извори. Нема сируп од пченка со висока фруктоза. Витамини А бои од природни извори. Нема сируп од пченка со висока фруктоза. Витамини А & Д. Одделение А. 60 калории по порција. Никелодеонски сунѓерски плоштади. Без глутен. Со активен јогурт култивиран, вклучувајќи L. ацидофилус. Во живо и активни култури (ги исполнува националните критериуми за здружение на јогурт за јогурт во живо и активна култура). Slurp up уште повеќе сунѓерска глупост со никелодеон сунѓерски плоштади тривија на секоја цевка. Создадено од Стивен Хиленбург.

Детални спецификации