.

Сликар Допир Ултра Покритие Сатен Аеросол Боја 12оз-Полноќно Сино

Сликар Допир Ултра Покритие Сатен Аеросол Боја 12оз-Полноќно Сино

DEN 1.33

Од стока
Во магацинот

СПРЕЈ ЗА БОЈА ПОЛНОЌ БЛУ 12ОЗСПЕЦИФИКАЦИИ : Применливи Материјали : Метални Пластични Дрвокомпозиции : Ацетон Пропан Нафта Нафта Хидротретирана Светлина н-Бутан Ксилени (О - М - П - Изомери) Талк (Хидроен Магнезиум Силикат) н-Бутил Ацетат Хидротретирана Светлина Дестилат Пропилен Гликол Монобутил Етер Етилбензен Титаниум Диоксид ЕТИЛЕН ГЛИКОЛ МОНОБУТИЛ етер јаглерод црно Со Пробивната Технологија За Двојно Покривање На Бојата За Прскање На Допир На Сликарот, Вашиот Проект Може Да Се Направи Двојно Побрзо Со Двапати поголема Покриеност. Ова ви овозможува да ја завршите работата побрзо за да можете порано да уживате во неа. Со внатрешна и надворешна издржливост, можете да бидете сигурни дека вашиот проект ќе трае. Сатенската завршница е достапна во голема разновидност на трендовски бои. Финиш Отпорен На Мувла : Не. Под Бренд : Сликар Допир 2x Ултра Покритие. Површина на покривање : 8-12 квадратни метри. фт. Време Пред Премачкување : 1 час. УВ Отпорен : Да. Препорачана Површина : Сите Површини. Превртена Способност За Прскање : Да. Површина на покривање : 10-12 квадратни метри. фт. Време на сушење : 20 мин. Внатрешен или Надворешен : Внатрешен и Надворешен. Исчистете : Минерални Духови. Потребен Прајмер : Не. Отпорен На Мувла : Не. Големина на контејнерот : 12 мл. Боја : Полноќно Сино. Тип На Производ : Боја За Прскање. Сјај : Сатен. Под Бренд : Сликар Допир Ултра Покритие. Име На Брендот : 'Рѓа-Олеум. Употреба : Повеќенаменска. Финиш Отпорен На Мувла : Не. Под Бренд : Сликар Допир 2x Ултра Покритие. Површина на покривање : 8-12 квадратни метри. фт. Време Пред Премачкување : 1 час. УВ Отпорен : Да. Препорачана Површина : Сите Површини. Превртена Способност За Прскање : Да. Површина на покривање : 10-12 квадратни метри. фт. Време на сушење : 20 мин. Внатрешен или Надворешен : Внатрешен и Надворешен. Исчистете : Минерални Духови. Потребен Прајмер : Не. Отпорен На Мувла : Не. Големина на контејнерот : 12 мл. Боја : Полноќно Сино. Тип На Производ : Боја За Прскање. Сјај : Сатен. Под Бренд : Сликар Допир Ултра Покритие. Име На Брендот : 'Рѓа-Олеум. Употреба : Повеќенаменска.

Детални спецификации