.

Сензодин Брзо Олеснување Чувствителна Паста За Заби, Екстра Свежо, Оз

Сензодин Брзо Олеснување Чувствителна Паста За Заби, Екстра Свежо, Оз

DEN 3.00

Од стока
Во магацинот

Паста за заби со чувствителност Која Ја Победува Болката За Само Три Дена, Брза Паста За Заби Чувствителна На Олеснување ја победува чувствителноста на болката за само три дена, обезбедувајќи трајна заштита и олеснување. Специјално формулирана за да ве заштити од предизвикувачи на болка, оваа станозна флуоридна паста за чувствителни заби создава заштитен слој над вашиот изложен дентин со двапати дневно четкање. Оваа Дополнителна Свежа паста за заби, исто така, ги спречува шуплините и ве остава со свеж здив, давајќи ги сите придобивки од обичната антикавитетна паста за заби. Оваа паста за заби со чувствителност доаѓа во пригодна големина на патување во рамките на барањата НА ТСА, што ви овозможува лесно да ја понесете со себе. За најдобри резултати, четкајте две минути, двапати дневно. Добијте трајна заштита од чувствителност на забите со Сензодин. Една Цевка од 3,4 мл Дополнителна Свежа Сензодинска Паста За Заби Чувствителна На Брзо Олеснување. Сензодинска паста за заби која обезбедува олеснување на чувствителноста за само три дена со двапати дневно четкање. Ги штити чувствителните заби со создавање заштитен слој над изложениот дентин. Паста за заби за заштита од празнина која ефикасно ги чисти и штити вашите заби. Специјално формулиран за да ги заштити вашите нерви од изложеност на студ, топлина, киселина, слатки или контакт. Дополнителна Свежа паста за заби со освежителен вкус за свеж здив. Четкајте две минути, двапати дневно.

Детални спецификации