.

- ПРО Вода Пумпа Заптивка Одговара изберете: 1982-ШЕВРОЛЕТ С КАМИОН, 1985-ПОНТИЈАК ФИЕРО

- ПРО Вода Пумпа Заптивка Одговара изберете: 1982-ШЕВРОЛЕТ С КАМИОН, 1985-ПОНТИЈАК ФИЕРО

DEN 1.67

Од стока
Во магацинот

Фел-Про дихтунзите нудат 100% запечатување на возилото со материјали специфични за апликацијата за да ви дадат решенија за запечатување со перформансите и издржливоста професионалци доверба Ги Исполнува или ги надминува сите оригинални спецификации на опремата. Специфичен дизајн на апликацијата. Произведени за запечатување поправка на животната средина. Потврдено за вклопување, форма и функција. Квалитет на кој можете да му верувате. Одговара Изберете : 1982-1986 ШЕВРОЛЕТ С камион 6 Цил 2.8 Л 1985-1988 ПОНТИЈАК фиеро 6 Цил 2.8 Л 1983-1986 ШЕВРОЛЕТ БЛЕЈЗЕР 6 Цил 2.8 Л 1982-1986 ШЕВРОЛЕТ СЛАВНА личност 6 Цил 2.8 Л 1982-1986 ШЕВРОЛЕТ КАМАРО 6 Цил 2.8 л 1982-1986 ГМЦ С КАМИОН 6 ЦИЛ 2.8 Л 1986 ОЛДСМОБИЛ КИТЛАС ЦИЕРА 6 цил 2.8 Л 1984-1986 ЏИП ЧИРОКИ 6 ЦИЛ 2.8 Л 1986 ЏИП КОМАНЧЕ 6 ЦИЛ 2.8 Л 1982-1986 ПОНТИЈАК ОГНЕНА ПТИЦА 6 ЦИЛ 2.8 Л 1983-1986 гмц с15 6 ЦИЛ 2.8 Л 1982-1986 ПОНТИЈАК 6000 6 ЦИЛ 2.8 Л 1980-1985 ШЕВРОЛЕТ ЦИТАТ 6 ЦИЛ 2.8 Л 1986 Буик ВЕК 6 ЦИЛ 2.8 Л 1980-1985 Буик Скајларк 6 ЦИЛ 2.8 Л 1984-1986 Џип Вагонер 6 цил 2,8 л 1980-1984 ПОНТИЈАК Феникс 6 ЦИЛ 2,8 Л 1980-1984 ОЛДСМОБИЛ Омега 6 ЦИЛ 2,8 Л И ПОВЕЌЕ - ДОДАДЕТЕ ГО ВАШЕТО ВОЗИЛО ВО Нашиот Додаток за вклопување За Да Проверите.

Детални спецификации