.

Тркачки Моќ R ft. 12v Универзален Вентилатор За Ладење

Тркачки Моќ R ft. 12v Универзален Вентилатор За Ладење

DEN 560.00

Од стока
Во магацинот

Овие екстремни перформанси 12-волти електрични навивачи нудат најмногу проток и вентилатор на целата линија на рпц. Нивната дополнителна моќност на моторот создава убава, рамна крива на проток на воздух со поголем проток при поголем статички притисок. Спецификациипонт : 12взиза : 16 стапки.- ШКУ : КСАО588073 Тркачка Моќ Р1016 16 стапки. 12v Универзален Вентилатор За Ладење.

Детални спецификации