.

Монро Шокови И Потпори Оеспектрум Суспензија Потпора Се Вклопува изберете: 2004-СУБАРУ ИМПРЕЗА, 2005-СААБ-09-00: 00: 00

Монро Шокови И Потпори Оеспектрум Суспензија Потпора Се Вклопува изберете: 2004-СУБАРУ ИМПРЕЗА, 2005-СААБ-09-00: 00: 00

DEN 10768.16

Од стока
Во магацинот

Дизајнирани да ја вратат оригиналната фабричка возност и перформанси на возилото, потпорите На Монро Оспектрум обезбедуваат исклучително ниво на прецизност и контрола на управувањето додека ги филтрираат бучавата, вибрациите и грубоста. НАМАЛЕНА БУЧАВА, ВИБРАЦИИ и ГРУБОСТ Близнак Технологија Активен Систем За Контрола обезбедува исклучителна контрола во повеќето услови на возење, додека изолирање на бучава поврзани со влијанието, вибрации и суровост. ИСКЛУЧИТЕЛЕН вентил за поместување на прачката за ракување, наместен специјално за секое возило, се прилагодува на крајните патишта за да обезбеди конзистентност и непречено возење (на повеќето апликации). КОНЗИСТЕНТНО ВОЗЕЊЕ ое течноста за сите временски услови содржи специјални адитиви кои помагаат при екстремни температури и помагаат да се намали распаѓањето на маслото. КОНТРОЛА и ИЗДРЖЛИВОСТ клипот со флуонска лента обезбедува постојано запечатување помеѓу клипот и цевката под притисок за подобра контрола и зголемена издржливост. ГИ ПОДОБРУВА ПЕРФОРМАНСИТЕ полнењето со азотен гас одржува контакт гума до пат за подобрено возење и ракување со намалување на аерацијата (на повеќето апликации). ПОДОЛГ ВЕК на ТРАЕЊЕ хромиран клип, лежиште за водење на бронзена армирана прачка и специјална заптивка за една усна обезбедуваат издржливост и подолг век на траење (каде што е применливо). ФАКУЛТАТИВНА БАГАЖНИК ЗА ПРАШИНА/ЈУНС браник Заштитниот багажник за прашина ја намалува нечистотијата и влагата, додека браникот од јунс го намалува тешкото движење на суспензијата (и двете се продаваат одделно). КУПЕТЕ СО ДОВЕРБА Доаѓа Со Ограничена Доживотна Гаранција На Монро и ексклузивно Чувство На Гаранција За Разликата. Одговара Изберете : 2004-2007 СУБАРУ ИМПРЕЗА 2005-2006 СААБ 2023-09-02 00 : 00 : 00 и повеќе - додадете го вашето возило во нашиот додаток за вклопување за да проверите.

Детални спецификации