.

Трип Лајт Фт. Мачка Гигабитна Обликувана Лепенка Кабел, Зелена

Трип Лајт Фт. Мачка Гигабитна Обликувана Лепенка Кабел, Зелена

DEN 271.84

Од стока
Во магацинот

Со tripp lite категорија 6 обликувани лепенки кабли можете да останете пред играта со користење на овој кабел со голема брзина за дистрибуција на податоци, глас и видео. Овие кабли обезбедуваат стабилни перформанси до 550 MHz. Секој доаѓа верификуван ги исполнува СТАНДАРДИТЕ EIA/TIA Cat6 TIA/EIA-568-B-2.1 нацрт 9. Конструирани со висококвалитетна бакарна жица и дизајн на приклучок со влечкави иглички, нивоата на пресек во близина на крајот се сведуваат на минимум. Дизајниран за употреба во категоријата 6, категорија 5е и категорија 5 апликации. Каблите Cat6 се достапни во различни бои со чизма без пречки што спречува пречки на кабелот. Ги исполнува стандардите За каблирање од категоријата 6. Драстично намалете ја импедансата и структурната загуба на враќање во споредба со стандардната жица од 100 mhz. Висококвалитетна бакарна жица и дизајн на скратен приклучок за тело. Функција обликувани конектори со интегрален вирус олеснување. Чизмите без пречки ги штитат јазичињата за заклучување НА конекторите RJ45 од оштетување за време на инсталацијата.

Детални спецификации