.

Клучен Бранител-Црвено

Клучен Бранител-Црвено

DEN 0.67

Од стока
Во магацинот

Бранителите НА АСП се дизајнирани според професионални стандарди за спроведување на законот, користејќи воздушна алуминиумска конструкција. Овие прецизно обработени аеросолни дисперзанти немаат остри рабови и Се запечатени Со О-прстен за да спречат истекување. Сите Бранители користат заменливи аеросолни влошки достапни во 10 проценти Олеорезин Пиперка (ТОПЛИНА) и Инертен (ТЕСТ). Серијата ASP Defender е прецизно обработена од воздушен алуминиум со висока јачина. Индустриското анодизирање со светло натопи е нагласено со безбедноста На Делрин обликувана Со инјектирање. Цврстиот вртлив клуч од месинг задржува два термички обработени, црни хромирани поделени прстени. И врвот на дисперзијата и капачето за задржување Се запечатени Со о-прстен. Безбедноста е позитивна и сигурна. Ослободувањето бара две различни движења. Активирањето на права линија става спреј во форма на конус на целта.. дури и во мракот. Резултатот е низок профил, катастрофално ефикасен аеросолен диспензер. Секој Бранител ги комбинира иновативниот дизајн и неспоредливата експертиза за производство НА АСП. О-прстен запечатен за интегритет. Перформанси тестирани за функција. Поединечно датум кодирани за сигурност. Бранителите НА АСП се неспоредливи во функцијата, издржливоста или перформансите. Воздушна алуминиумска каросерија. О-прстен запечатен врв/капа. Цврст месинг погон. Големина : 5,75 х. 625. Цврст месинг клуч.

Детални спецификации