.

Прикриен Лу Едноделен Камион Кревет Тонео Покритие

Прикриен Лу Едноделен Камион Кревет Тонео Покритие

DEN 3.33

Од стока
Во магацинот

Прикриено го воведува новиот ПРИКРИЕН ЛУКС, насликан за да одговара, капакот на креветот на камионот. Новата програма ЛУКС ќе ви достави, со највисок квалитет, насликана за да одговара на капакот на креветот на камионот на располагање. Покритие со сите работи што сте ги сакале од Прикривање; лесен, лесен за инсталирање, издржлив, лесен за отстранување и многу повеќе. Најдобро од с сега можете да добиете насликана корица директно од вашиот дистрибутер и да ја добиете за само неколку дена наместо недели. За повеќе информации посетете Прикриени воведува новиот Прикриен ЛУКС, насликани за да одговара, камион кревет покритие. Новата програма ЛУКС ќе ви достави, со највисок квалитет, насликана за да одговара на капакот на креветот на камионот на располагање. Покритие со сите работи што сте ги сакале од Прикривање; лесен, лесен за инсталирање, издржлив, лесен за отстранување и многу повеќе. Најдобро од с сега можете да добиете насликана корица директно од вашиот дистрибутер и да ја добиете за само неколку дена наместо недели. LX 15-18 F150 5.7 ft. Одговара Изберете : 2015-2020 ФОРД Ф150 и повеќе-додадете го вашето возило во нашиот додаток за вклопување за да проверите.

Детални спецификации