.

Глиден Еден Слој Внатрешна Боја + Прајмер Зрачен Ирис Виолетова, Лушпа Од Јајце, Галон

Глиден Еден Слој Внатрешна Боја + Прајмер Зрачен Ирис Виолетова, Лушпа Од Јајце, Галон

DEN 575.52

Од стока
Во магацинот

Gliden® One Coat® Ентериерот е супер-врвна квалитетна боја која обезбедува покривање на еден слој*, исклучителна завршница за блокирање на криење и дамки. Оваа формула Со Низок мирис/ Низок ВОК има одлична чистење, така што се спротивставува на честите чистења. Идеален за употреба на правилно подготвени внатрешни ѕидови, тавани или украси составени од нов или претходно обоен гипс картон, гипс, ѕидарски, дрво и метал. Достапно во Рамни, Лушпи од Јајца, Полу-Сјајни Сјаеви. Внатрешна течна боја + прајмер*. 100% акрилик. Извонредно криење и покривање до 400 квадратни метри. фт. по галон. Одлична перење. Обезбедува слој отпорен на мувла. Низок ВОК, низок мирис; Време На Сушење 30-60 минути, Премачкајте 2-4 часа. Достапно во рачно избрана палета на нашите најпопуларни бои.

Детални спецификации