.

Ханивел Не Програмабилен Термостат

Ханивел Не Програмабилен Термостат

DEN 1677.60

Од стока
Во магацинот

Фабрички калибриран; не е потребна калибрација на полето Може да се користи за просек на температурата помеѓу Контролната Табла PC8900 И Сензорот C7189 A За подобрена удобност Способен за далечинско сензори за температура И контрола Со Контролната Табла Pc8900 негативен температурен коефициент термистор сензор Елемент Лесен За инсталирање И употреба дигиталниот термостат Focus PRO кој не е програмабилен обезбедува електронска контрола на 24 Vac конвенционални и системи за топлинска пумпа или 750 m V системи за греење. - Производител : Honeywell Honeywell Не Програмабилен Термостат.

Детални спецификации