.

Чудовите за чуда на простории играчки и разновидна бонбона Велигденска корпа, парче

Чудовите за чуда на простории играчки и разновидна бонбона Велигденска корпа, парче

DEN 2.33

Од стока
Во магацинот

Велигденска корпа со акценти на простории играчки и разновидни бонбони : Содржина вклучува : 1,3 унци (37 грама) бонбони (3 брои), 1 налепница за цвеќиња, 1-4 парче украсете-своја закачалка за врата (2 закачалки за врата; 1 лим кристален стап- Онс; 20 парчиња ева стапчиња; 3 цевки за лепак за сјај), 1 ламба со оптички влакна, 1 цветна врата, 1 меморандум, 1 сјај во темните цвеќиња (10 брои) и 1 корпа за возраст од 5 и UPIT's A A A A Девојки светски велички играчки.

Детални спецификации