.

Коти Сали Хансен Боја Брзо Ноктите Боја Пенкало, 0. оз

Коти Сали Хансен Боја Брзо Ноктите Боја Пенкало, 0. оз

DEN 3.00

Од стока
Во магацинот

Пенкало Во Боја На нокти, Брзо Суво, Бело 19 0,135 fl oz (4 ml) Маникир за неколку минути! Само кликнете за да ја издадете бојата,четкајте и одете! Формулата за брзо сушење и практичната апликација го олеснуваат користењето во секое време, насекаде. Одлично и за педикир! Со Пантенол и Антиоксидантни Витамини а, Ц без Толуен; Без додаден формалдехид. Со витамини, ПАНТЕНОЛ, УВ заштитник. Тестиран салон. Тестиран дерматолог. (боја на ноктите) И Кина (собрание). Добро протресете со капаче пред употреба. Отстрани капа. Нежно кликнете на врвот на пенкалото 5-7 пати за да започнете со протокот на боја. Нанесете 1-2 слоја. Повторно кликнете колку што е потребно. Допирајте на секои неколку дена по потреба. Заштитете ја работната површина додека го користите овој производ. Запалив. Чувајте од топлина и пламен. 0.135 fl oz (4 ml) Њујорк, ЊУЈОРК 10016 800-953-5080 Ноктите Боја Пенкало, Брзо Сува, Бела 19. Маникир за неколку минути! Само кликнете за да ја издадете бојата,четкајте и одете! Формулата за брзо сушење и практичната апликација го олеснуваат користењето во секое време, насекаде. Одлично и за педикир! Со Пантенол и Антиоксидантни Витамини а, Ц без Толуен; Без додаден формалдехид. Со витамини, ПАНТЕНОЛ, УВ заштитник. Тестиран салон. Тестиран дерматолог. (боја на ноктите) И Кина (собрание).

Детални спецификации