.

Купувачи Производи FWD Петто Тркало Диск

Купувачи Производи FWD Петто Тркало Диск

DEN 107.52

Од стока
Во магацинот

Купувачи производи петто тркало дискови ја елиминира потребата за 5 то тркало плоча маст и заштедува на чистење што одзема време. Големата површина обезбедува дополнителна заштита за влечење. Купувачи Производи FWD36 Петто Тркало Диск.

Детални спецификации