.

Шампион Бакар Јадро Свеќичка

Шампион Бакар Јадро Свеќичка

DEN 2791.84

Од стока
Во магацинот

Шампион Бакар Плус Свеќичка, Пакет Од 1 сигурен перформанси. Оваа Шампионска свеќичка има електрода од бакарно јадро која обезбедува зголемена спроводливост и контрола на топлина за добро целокупно абење. Карактеристики и Придобивки : Се Спротивставува На загадување Супериорна отпорност На корозија Зголемена спроводливост И контрола на топлина за добро целокупно абење Доверливо и Издржливо. Изграден според ИСО и САЕ стандарди за докажани перформанси. Патентиран SAC-9 полупроводнички отпорник за максимално потиснување НА ЕМИ И РФИ. Обезбедува Подолг Живот. Централната електрода со бакарно јадро овозможува точна контрола на опсегот на топлина, оптимизирајќи ги перформансите и долговечноста на свеќичката. ТИНТАК и УЛТРАЗВУЧНА Школка. Ја елиминира потребата за употреба на антисеиз соединение преку обезбедување на најдобра заштита од корозија на која било свеќичка во индустријата. Сигурен и Издржлив. Изграден според ИСО и САЕ стандарди за докажани перформанси. Патентиран SAC-9 полупроводнички отпорник за максимално потиснување НА ЕМИ И РФИ. Обезбедува Подолг Живот. Централната електрода со бакарно јадро овозможува точна контрола на опсегот на топлина, оптимизирајќи ги перформансите и долговечноста на свеќичката. ТИНТАК и УЛТРАЗВУЧНА Школка. Ја елиминира потребата за употреба на антисеиз соединение преку обезбедување на најдобра заштита од корозија на која било свеќичка во индустријата. Сигурен и Издржлив. Изграден според ИСО и САЕ стандарди за докажани перформанси. Патентиран SAC-9 полупроводнички отпорник за максимално потиснување НА ЕМИ И РФИ. Обезбедува Подолг Живот. Централната електрода со бакарно јадро овозможува точна контрола на опсегот на топлина, оптимизирајќи ги перформансите и долговечноста на свеќичката. ТИНТАК и УЛТРАЗВУЧНА Школка. Ја елиминира потребата за употреба на антисеиз соединение преку обезбедување на најдобра заштита од корозија на која било свеќичка во индустријата. Сигурен и Издржлив. Изграден според ИСО и САЕ стандарди за докажани перформанси. Патентиран SAC-9 полупроводнички отпорник за максимално потиснување НА ЕМИ И РФИ. Обезбедува Подолг Живот. Централната електрода со бакарно јадро овозможува точна контрола на опсегот на топлина, оптимизирајќи ги перформансите и долговечноста на свеќичката. ТИНТАК и УЛТРАЗВУЧНА Школка. Ја елиминира потребата за употреба на антисеиз соединение преку обезбедување на најдобра заштита од корозија на која било свеќичка во индустријата.

Детални спецификации