.

Полукружен црвен прстен за вртење

Полукружен црвен прстен за вртење

DEN 0.67

Од стока
Во магацинот

Овој цврст акрилен прстен со вртење на црвенило е нов и популарен дизајн како прстен за редење или да се носи сам. Тој е шарен, отпорен на абење и хипо-алергичен. Оваа ставка има вклопување во удобност. 4мм полу-круг од црвенило на вртење на прстенот : Одлично редење или самостојно ringunique.

Детални спецификации